Cégismertető

 A Plant Alliance Hungary kertészeti és kereskedelmi vállalkozás több mint 12 éve foglalkozik egynyári növények szaporítóanyagának előállításával, és forgalmazásával.

Muskátli, balkonnövények,  virágvetőmagok, és tálcás magvetéseket kínálunk Önöknek.

A Plant Alliace Hungary Európa piacvezető muskátli nemesítő műhelyeiből (Syngenta Flowers, PAC) kínálja a már jól bevált muskátli fajtáit.

A nemesítők komoly munkát végeztek annak érdekében, hogy a klímaváltozással párhuzamosan termesztőbarát, és a vevői igényeknek legjobban megfelelő, ellenálló muskátli fajtákat állítsanak elő.

A zonale, és peltátum fajták legjobb tulajdonságait ötvöző interspecifikus Calliope, Champion  fajtasor méltán nevezhető a XXI. század muskátlijának egyre gyarapodó színválasztékával.

A meglévő balkon kínálatunkat kibővítettük a Proven Winners legkiválóbb fajtáival.

A Proven Winners  fajtasor a világ 20 legkiválóbb nemesítő műhelyéből válogatott balkonnövény kínálat( Pl. Veranda , Superbells, Summerwings, Belleconia…).

Továbbra is sláger a mediterrán növényeknél a Mandevilla Super Trouper Double Pink,  és a különböző Bougainvillea, valamint Pandoria,  Allamanda fajtasorok .

A Syngenta Flowers virág vetőmag kínálata kiegészült a Pan American Seed és a Khieft Seed igen bőséges, változatos fajtáival.

Újdonságként jelentünk meg a holland tálcás magvetésekkel, mivel egyre nagyobb igény mutatkozik a kevesebb termesztési kockázattal járó gyors kulturák  nevelésére.

Kertészetünk a hazai, és import muskátli, és balkonnövényeket a megvilágító lámpákkal, és klima komputerrel felszerelt növényházakban gyökerezteti.

Minden év nyár elején kertészeti szakmai napot tartunk, ahol megnyitjuk a következő termesztési szezont, és kiadjuk új katalógusunkat.

Már tavasztól megtekinthetik kiállítókertünket, ahol több mint 10 ezer növényt ültetünk ki  az újdonságok , és a meglévő fajták tesztelése és bemutatása  céljából.

CsatolmányMéret
Általános értékesítési és szállítási feltételek Plant Alliance Hungary48 KB

Ajánlott böngészők | Suggested web browsers