Muskátli

Plant Alliance Hungary

 

Új interspecikus fajtákkal kiegészült fajtasor!


A XXI. század új muskátli fajtáival, a Calliope fajtasor  mellett a  Champion fajtákat is forgalmazzuk. Új szín a Calliope sorban a Rose Splash, és a Burgundy. A Champion sorozatból pedig a Red a Neon és  a Pink fajták tették még szinesebbé az interspecifikus sort, sőt a Single Red fajtával egy érdekes szimpla formát is nemesítettek.

A Plant Alliance így már négy cég muskátli fajtáit forgalmazza, illetve ezen nemesítő cégek fajtáiból állítottuk össze saját anyanövény állományunkat.

Saját anyaállományunkról a kora őszi időszakban szedünk dugványokat, télen a fényszegény időszakban elsősorban a négy cég afrikai farmjairól érkező sima dugványokat gyökereztetjük.

Ez időszakban csak stratégiai tartalékként szerepelnek az anyanövényeink, melyeket bevirágoztatunk a tavaszi késznövény megrendeléseink teljesítésére.

A dugványokat 35 mm-es papírhengerben, télen megvilágítás mellett gyökereztetjük, elősegítve a jó elágazást, a jó  gyökér minőséget.

 

A muskátli dugványokat a csólyospálosi telephelyen illetve Szigetszentmiklóson a Flóra Hungárián is át lehet venni.
Helybe szállítás önköltségi áron, kapacitás függvényében vállaljuk.

Tekintse meg fajtasorunkat katalógusunkban, s ha a fajtákkal kapcsolatosan még bővebb információra lenne szüksége, keressen bennünket elérhetőségeinket.

Sikeres munkát kívánunk!

 

Muskátli termékformák: 
 

 

Dugvány 25-ös, 35-ös papírhengerben

 
 

Dugvány tálcában

Muskátli 10-es pack-ben

Előnevelt 9-es

Előnevelt 12-es

Ajánlott böngészők | Suggested web browsers