Lakossági Kiszolgálás

Kedves Vásárlók!

 

Nagy szeretettel váruk minden virágot kedvelő érdeklődőt szombat délelőtt a kertészetünkben! A tavaszi szezonban rengeteg virág közül lehet válogatni: muskátlik, balkonnövények, egynyáriak színes választéka várja kedves Vásárlóinkat minden hétvégén reggel 8 órától délig! Díszítse fel Ön is otthonát gyönyörű virágokkal.


Plant Alliance Hungary

Garsy hírlevél

Virágtartó Garsik

Kedves Kertészkollégák!

Szeretnénk néhány képpel bemutatni - a kiállító kertünkben is megtalálható - virágtartó Garsikat! Ezek a horgonyzott lemezből készült virágtartók jól kihasználhatóak, egynyári növények, árvácskák beültetésével egész évben virágba boríthatják környezetüket. Főként ajánljuk azoknak, akik kevés zöld felülettel rendelkeznek, mégis szeretnének valami különlegeset kertjükbe. A virágok öntözése egyszerűen megoldható belső csöpögtető rendszerrel. Ha felkeltettük érdeklődésüket várjuk hívásukat a 0670/907-1154-es telefonszámon.

GarsiGarsi GarsiGarsi 
Garsi
Garsi

Balkonnövény zsebkatalógus 2017-18

Tisztelt Kertész Kollégák!

Megjelent az új Balkonnövény zsebkatalógusunk, melyben felújítottuk vegyes tálcáinkat, és beletettük az idei szezon néhány újdonságát! A zsebkatalógust hamarosan postázzuk, megrendelőlapunkkal, árlistánkkal együtt. Ha esetleg nem érkezne meg Önökhöz, de szeretnék áttekinteni szortimentünket, kérjük érdeklődjönek elérhetőségeinken! 

 

Balkonnövény megrendelőlap 2017-18

 

Muskátli hírlevél 2017-18

Muskátli megrendelőlap 2017-18

Tisztelt Kertészkollégák!

Felkerült honlapunkra az idei megrendelőlapunk! A muskátli sorozatainkból minimális megrendelhető mennyiség fajtánként 70 darab! 

Megrendelőlapunkat a következő linkre kattintva tölthetik le:

 

Muskátli megrendelőlap 2017-18

 

A dugványokat elsődlegesen 35 mm-es papírhengerben, télen megvilágítás mellett gyökereztetjük, elősegítve a jó elágazást, a jó  gyökér minőséget. Az apró import dugványok esetén előfordulhat hogy 25 mm-es papírhengerben készítjük el a muskátlikat.  

A dugványok kiszolgálási helye a Csólyospálosi telephelyünk illetve Szigetszentmiklóson a Flóra Hungárián is át lehet venni közös megbeszélés alapján. A távolság leküzdése végett MPL csomagküldő szolgálattal is el tudjuk juttatni házhoz a megrendeléseket! Egy dobozban körülbelül 300 darab muskátli szállítható 1200-1500 Ft-os postaköltség valamint 800 Ft / doboz csomagolási költség ellenében.   

Helybe szállítás önköltségi áron, kapacitás függvényében vállaljuk!

Tekintse meg fajtasorunkat katalógusunkban, s ha a fajtákkal kapcsolatosan még bővebb információra lenne szüksége, keressen bennünket elérhetőségeinket.

Sikeres munkát kívánunk!

Syngenta látogatás 2017 Július

Ellátogatott kertészetünkbe a Syngenta cég képviseletében Chris Gerrits, és Gerard Werink. A hétenk került megrendezésre a FLEUROSELECT és a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac által megszervezett dísznövény-nemesítői, és forgalmazói tanácskozás. Ezekről az eseményekről láthatnak néhány képet. 

Kétnyári Katalógus 2017-19

Kétnyári Vetőmag Kínálatunk!

Tisztelt Kertészkollégák!

Elkészült a kétnyári vetőmag árlistánk, és megrendelőlapunk! Az idei szezonban már nálunk is elérhető a népszerű Colossus és Delta árvácska sorozat valamint új színekkel bővült a Syngenta és PanAmerican Seeds által forgalmazott vetőmag kínálatunk! Megrendelőlapunkat letölthetik a következő linkre kattintva: Kétnyári vetőmag megrendelőlap 2017-18

Árlistánkat kérjék vevőszolgálatunktól az iroda@plantalliance.hu e-mail címen, vagy telefonon a 0670/907-1154; 0670/907-1177 telefonszámokon. 

ÁrvácskaColossus

Plant Alliance Katalógus 2015-17

Kedves Kertészkollégák!

Felkerült honlapunkra a 2015-17-es katalógusunk!

 

Papírhenger kínálatunk!

Hírlevél 2016-17

Tisztelt Kertészkollégák!

Megjelentek Balkonnövény és Vetőmag hírleveleink, amiket a következő képekre kattintva olvashatnak!

Kialakítottuk a 2016-17-es szezon megrendelőlapjainkat, melyeket a következő linkekre kattintva érhetnek el:

Muskátli megrendelőlap 2016-17 (Új)

Balkonnövény megrendelőlap 2016-17  (Új)

Egynyári vetőmag megrendelőlap 2016-17 (Új) 

Kétnyári Vetőmag Megrendelőlap 2016-17 (Új)

Egynyári Tálcás Magonc megrendelőlap 2016-17 (Új) 

Árlistáinkat kérésre postázzuk!

Akció!

Felhívnánk figyelmüket, hogy az idei egynyári vetőmag, tálcás palánta árából 3% kedvezményt biztosítunk a November 20.-ig beérkezett megrendelések esetén, valamint további +2% kedvezményt nyújtunk, ha a megrendelés e-mailben történik.

Árlistáink után a következő elérhetőségeinken érdeklődhetnek:

Tel.: 0670/907-1154

0670/907-1177

E-mail: iroda@plantalliance.hu

Aktuális növényvédelmi kihívások

Tisztelt Kertészkollégák!

Szakmai napunkon tartott növényvédelmi előadást Both Gyula, és Mágori Tibor, melyet külön kérésre a következő linkre kattintva érhetnek el az érdeklődők!

 

Aktuális növényvédelmi kihívások 2016

 

Felkerültek szakmai napunkon készült fényképek is a fotó galériánkban. A képek elérhetőek a következő linkekre kattintva:

  

Győri szakpai nap 2016

Hatvani szakmai nap 2016

Békéscsabai szakmai nap 2016

Szaporítóanyag Bemutató 2016

Szaporítóanyag fajtabemutató 2016

Idei évben is megrendezésre került a VI. Flora Hungaria Szaporítóanyag és Fajtabemutató! Természetesen mi is részt vettünk az eseményen. Az erről készült képeket megtekinthetik a "Fotók" menüpontra, vagy a fenti képre kattintva. 

Rendezvények 2016

Az idei évben is szerepeltettük virágainkat különböző nagysikerű rendezvényeken! Főbb rendezvények voltak a Fábiánsebestyéni Fogathajtó Verseny a Kinizsi Park rendezésében, illetve a Hódmezővásárhelyi XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok! Az eseményekről készült néhány fotót megtekinthetik fotó galériánkban

Megváltozott elérhetőségek!

Megváltozott elérhetőségeinken várjuk kedves vásárlóink jelentkezését!

Irodai telefonszámaink: +(36) 70/9071154, +(36) 70/9071177

Szakmai nap 2014

Kedves Látogatók!

Az alábbi videókban összefoglalva megtekinthetik az idei szakmai napunkon készült szakmai előadásokat, és bemutatókert felvételeket!

Szakmai nap 2013 videóbeszámoló

Felkerültek az idei 11. alkalommal megrendezett szakmai kiállításunkról készült videók! A videókat lentebb megtekinthetik.

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Plant Alliance Hungary

Plant Alliance Hungary Bemutatókert

Kedves Kertészkollégák!

A nyári melegek elmúltával, a termesztési szezon kezdete előtt továbbra is sok szeretettel várjuk Önöket a teljes virágzásban lévő bemutatókertünkben. A több mint 6 ezer kiültetett növény között megtekinthetőek a 21. század interspecifikus muskátlijai valamint a világújdonságokat felvonultató prowen winners balkonnövényei.

A szakmai látogatás mellett ezen a hétvégén ajánljuk Önöknek a Csólyospálostól 10 km-re, Kiskunmajsán rendezendő Majsa napok rendezvénysorozatot, szeptember 13.-i hétvégén pedig a 23. Szent Hubertus Országos vadásztalálkozót, érdekes programokkal fűszerezve.  A pihenésre, feltöltődésre vágyóknak a méltán híres Kiskunmajsai Gyógy és Élményfürdő nyújt élmény és wellness szolgáltatást. Szeged és Ópusztaszer közelsége szintén sok érdekes programlehetőséget kínál az Önök számára.  

Kérjük pár kép erejéig tekintse meg az összehasonlításunkat, melyen a nyár eleji Szakmai Napunkon készült bemutatókert képek mellé helyeztük a héten készült képeket.

PAH Muskátlis kertészet

PAH Muskátlis kertészet

PAH Muskátlis kertészet

PAH Muskátlis kertészet

PAH Muskátlis kertészet

PAH Muskátlis kertészet

PAH Muskátlis kertészet

Üdvözlettel:

Plant Alliance Hungary

Tóth Kertészet

Catalogue

Poštovane kolege Cvećari!

Preveli smo nekoliko stranica iz kataloga za sezonu  2012/2013, a u cilju da Vam učinimo dostupnim što više informacija o našem cvećarstvu.

Klikom na slike pročitaćete više o nama.

Lep pozdrav

Plant Alliance Hungary

Syndicate content

Ajánlott böngészők | Suggested web browsers